Çölyak Hastalığı Farkındalık Yürüyüşü Etkinliği
Çölyak Hastalığı Farkındalık Yürüyüşü Etkinliği ile bilinçlenin, destek olun ve sağlıklı yaşam için farkındalık yaratın. Katılımınızı bekliyoruz!
Çölyak Hastalığına Dikkat Çekmek İçin Özel Bir Yürüyüş Organizasyonu
Sağlıklı yaşam ve beslenme bilincini artırmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı etkinlikte, çölyak hastalığına dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak hedefleniyor. Ayrıca, glutensiz yaşam tarzını benimseyenlere destek olmak ve bu konuda bilinçlenmeyi teşvik etmek amacıyla gerçekleştiriliyor.
Schär iş birliğiyle ve deneyimli Patika Yürüyüş Grubu’nun rehberliğinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar doğayla iç içe, 4 kilometrelik Bellapais parkurunda keyifli ve sağlıklı bir yürüyüş yapacaklar. Bu anlamlı etkinlik, sağlığınıza özen gösterirken doğa ile bütünleşme fırsatı sunuyor.
Etkinlik Detayları
- Tarih: Yarın, 11 Mayıs 2025 Pazar günü
- Saat: 09.00 - 11.00
- Zorluk Seviyesi: 2 (Orta Düzey)
- Katılım Ücreti: Ücretsiz
- Rehber: Erdoğan Işık
- Toplanma Noktası: Beylerbeyi Anaokulu Otoparkı
Katılımcıların, etkinlik başlangıcında belirtilen otoparkta toplanması ve organizasyona katılım göstermesi bekleniyor. Bu özel yürüyüş, hem sağlığınız hem de toplumsal farkındalık açısından önemli bir adım olacak.
Tepkiniz Nedir?
Beğen
0
Beğenmedim
0
Aşk
0
Komik
0
Kızgın
0
Üzgün
0
Vay
0