İğdır ve Ağrı'da Sel Felaketi

Sağanak yağış sonrası Iğdır ve Ağrı'da köylerde sel ve taşkınlar meydana geldi, takımlar çalışmalara başladı.

Nisan 23, 2025 - 20:28
 0  0
İğdır ve Ağrı'da Sel Felaketi

Iğdır ve Ağrı'da tesirli olan sağanak sonrası köylerde sel ve taşkınlar meydana geldi.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Canderviş, Akdiz, Soğukbulak, Kırkbulak, Karacaören ve Kayaören köy yolları, sel sularının taşıdığı çamur nedeniyle ulaşıma kapandı.

İl Özel Yönetimi grupları, kapanan yolları açmak için çalışma başlattı. Takımların greyder ve kepçelerle yaptığı müdahale sonucu kimi yollarda ulaşım denetimli olarak sağlanmaya başlandı.

Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Karacaören köyünden Emin Duman, selin getirdiği çamur nedeniyle yolun kapandığını ve grupların çalışması sonucu ulaşımın tekrar sağlandığını söyledi.

İş makinesi operatörü Engin Gültekin de dün geceden beri tesirli olan yağış sonrası kapanan yolları açmak için çalışma yürüttüklerini belirtti.

Ağrı

Ağrı'da da 2 gündür sağanak tesirli oluyor.

Sağanak nedeniyle Doğubayazıt ilçesine bağlı Subeşiği ile Tavırlı köyünde sel meydana geldi.

Sel tarım yerlerine ziyan verirken, vilayet merkezine bağlı Çakıroba köyünde bir konutu su bastı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü grupları, köylerde çalışma başlattı.

Tepkiniz Nedir?

Beğen Beğen 0
Beğenmedim Beğenmedim 0
Aşk Aşk 0
Komik Komik 0
Kızgın Kızgın 0
Üzgün Üzgün 0
Vay Vay 0