Lefkoşa'da Trafik Kazası Olay Detayları
Lefkoşa'da trafik kazası olay detayları, kazanın sebepleri, sonuçları ve alınan önlemler hakkında kapsamlı bilgi. Güvenlik ve trafik ipuçları için hemen okuyun.

Kaza Tarihi ve Saati
18 Mayıs 2029, saat 05:40 sularında, Lefkoşa şehrinde meydana gelen trafik kazası, sabah erken saatlerde gerçekleşmiştir.
Kaza Meydana Gelen Yer ve Bağlantı Noktası
Olay, Mehmet Akif Caddesi üzerinde, şehir merkezine yakın bir noktada, Kahve Dünyası isimli işletmenin önlerinde olmuştur.
Kazaya Karışan Sürücü ve Araç Bilgileri
- Sürücü: Deniz Bahar YEŞİLADA (K-22)
- Alkol Test Sonucu: 96 mg/L alkollü içki tesiri altında
- Aracın Plakası: HU 210
Kaza Anı ve Seyir Halinde Olaylar
Sürücü, araç ile kuzey istikametine doğru seyretmekteydi. Kontrolü kaybettiği an, seyretmekte olduğu yolun sağında bulunan Kahve Dünyası isimli işletmenin önlerine geldi. Dikkatsizlik ve olası hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini yitirdi.
Kazanın Oluşumu ve Sonuçları
Bu esnada, araç kontrolden çıkarak yolun sağında park halinde bulunan UP 303 plakalı salon araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle HU 210 plakalı araç, kontrolsüzce savrularak Kahve Dünyası'na ait camlara ve ardından kaldırımda bulunan elektrik direğine çarptı. Bu şiddetli çarpışma sonucu herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Olay Sonrası ve Soruşturma Süreci
Kaza sonrası olay yerinde herhangi bir yaralanma meydana gelmemiş olup, olayla ilgili detaylı soruşturma devam etmektedir.
Tepkiniz Nedir?






