Rum Barolar Birliği, 2026 Yılında Limasol'da Büyük Bir Konferans Düzenleyecek
Rum Barolar Birliği, 2026 yılında Limasol'da büyük bir konferans düzenleyecek. Hukuk alanında önemli gelişmeler ve işbirliği fırsatları sizi bekliyor.
Rum Barolar Birliği, Avrupa Barolar Birliği Konseyi'nin (CCBE) 2026 yılındaki önemli toplantısına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu büyük etkinlik, yaklaşık bir milyondan fazla avukatı temsil eden üye sayısına sahip olan Avrupa çapındaki en büyük hukuk kuruluşlarından biri tarafından organize edilecek.
Toplantının tarihi, Mart 2026 ayına planlandı ve mekan olarak Limasol seçildi. Bu karar, 16 Mayıs tarihinde Fransa’nın Bordeaux şehrinde gerçekleşen CCBE Genel Kurul toplantısında alındı. Rum Barolar Birliği’nin önerisi üzerine alınan bu karar, bölgesel ve uluslararası hukuk camiasında büyük yankı uyandırdı.
Bu etkinlik, sadece bir toplantı olmanın ötesinde, hukuk alanında işbirliği ve bilgi paylaşımını güçlendirecek, farklı ülkelerden gelen avukatlar ve hukuk uzmanlarının bir araya gelerek önemli konuları tartışmasına olanak sağlayacak bir platform olacak. Limasol’un seçilmesi, bölgedeki hukuki gelişmelerin ve uluslararası ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak görülüyor.
Tepkiniz Nedir?
Beğen
0
Beğenmedim
0
Aşk
0
Komik
0
Kızgın
0
Üzgün
0
Vay
0