Tufan Erhürman ve Türkiye’den Gelen Gazetecilerle Akşam Yemeği
Tufan Erhürman ve Türkiye’den gelen gazetecilerle samimi akşam yemeği ve sohbet, ortak çalışmalar ve dostluk bağlarının güçlenmesi üzerine keyifli anlar.
Türkiye’den Gelen Gazetecilerle Cumhuriyetçi Türk Partisi’nde Akşam Yemeği
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Türkiye’den gelen çeşitli medya temsilcileriyle düzenlenen samimi bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Bu özel buluşma, hem siyasi gelişmeleri hem de bölgesel meseleleri görüşmek amacıyla organize edildi.
CTP Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, yemeğe katılan gazetecilerin isimleri ve kurumları şu şekilde sıralandı:
- Yusuf Kanlı – Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı
- Yıldız Yazıcıoğlu – 24 Saat Gazetesi
- Tarık Işık – Nefes Gazetesi
- Hande Öztürk – Anka Haber Ajansı
- Elif Doğan Şentürk – KRT Televizyonu
- Fundanur Öztürk – BBC
Görüşmeye, CTP’den Fikri Toros (Dış İlişkiler Sekreteri) ve Ürün Solyalı (Basın, Yayın ve Propaganda Sekreteri) de katıldı. Bu samimi ortamda, Kıbrıs sorunu ve bölgesel gelişmeler detaylı şekilde tartışıldı. Katılımcılar, iki taraf arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve bölgesel istikrarın sağlanması konularında fikir alışverişinde bulundu.
Tepkiniz Nedir?
Beğen
0
Beğenmedim
0
Aşk
0
Komik
0
Kızgın
0
Üzgün
0
Vay
0